Werfdiensten

Home Werfdiensten

Wanneer men een Grouwster Vlet aanschaft, dan is dit voor het leven. Wij als werf, zullen altijd klaar staan voor elke boot. Onderhoud en stalling bieden we ook aan! Verder vinden we het altijd leuk als klanten langskomen bij onze werf om te kijken hoe hun boot gebouwd wordt of onderhouden wordt!

De werf staat achter elke Grouwster Vlet

Een Grouwster vlet koop je niet zomaar. Het is een keuze om een unieke motorboot als de Grouwster Vlet te bezitten. En daarnaast, wanneer je een grote aankoop doet, wil je natuurlijk wel zeker zijn van je zaak. Daarom willen we een aantal unieke voordelen van onze Grouwster Vlet motorboot delen!

Het rondspant model geeft erg goede vaareigenschappen

Door het unieke rondspant model ligt de Grouwster Vlet optimaal in het water. Zelfs met ruig water vaart de Vlet optimaal. De reden waarom wij dit model aanhouden is vanwege de reddingsvlet die vroeger al werd ingezet. Een reddingsvlet werd ook gebouwd middels een rondspant model. Hiermee konden zij onder de meest ruige weersomstandigheden mensen redden in het water! Verder is de doorvaarthoogte van de boot, rond de 2,4 meter. In Nederland zijn zowat alle bruggen 2,5 meter. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over plekken met bruggen waar je niet langs kunt.

Droogvallen

De Grouwster Vlet is perfect voor het laten droogvallen op het wad. Door de kimkielen is de Vlet altijd verzekerd van een goede droogvalling. Je hoeft dus minder rekening te houden met andere factoren.

De boot is gelijkvloers

Onze Grouwster Vletten zijn helemaal gelijkvloers, daardoor is de Vlet super handig voor mensen die moeilijk ter been zijn. Er zijn geen trappen aanwezig in een Vlet! Hierdoor is het ook erg makkelijk om aan boord te stappen.

Veel comfort

Al het comfort is aan boord van onze Grouwster Vletten. Denk aan bijvoorbeeld genoeg zitruimte, een groot bed, maar ook aan een fornuis en de mogelijkheid om je kleren te wassen, met de ingebouwde wasmachine. Kortom: met een Grouwster Vlet, hoef je geen comfort in te leveren, comfort op de boot die je thuis ook gewend bent.

Inspraak in interieur indeling en keuze van de kwaliteitsmaterialen

Het interieur van onze Vletten worden met de hand gemaakt. Hierdoor is het ook mogelijk om bij aanschaf, wensen door te geven. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld welke hout er gebruikt mag worden, maar ook het hele interieur kan naar smaak worden ingericht. Hierbij denken we ook actief mee en geven we graag advies.