Over Grouwster Vlet

Home Over ons Over Grouwster Vlet

Al meer dan 30 jaar heeft de Grouwster Vlet als uitgangspunt het ontwerpen en bouwen van sierlijke en robuuste schepen. Inmiddels zijn er al meer dan 80 Vletten gebouwd in onze custom jachtwerf in Grou en toch is iedere Vlet uniek. Het enige dat standaard is, is het gebruik van de beste materialen.

Klassieke uitstraling

De Grouwster Vlet laat zich typeren als een gedegen en klassieke boot. Klassieke materialen worden gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen. Door de prachtige afwerking en de beste materialen ontstaat er een harmonie van sfeer en comfort. Uiteraard is de Vlet van alle gemakken voorzien.

Exclusieve Vlet

Wilt u een nieuwe boot laten bouwen die alles behalve standaard is? De schepen van de Grouwster Vlet zijn zeer exclusief en absoluut niet standaard. Alle schepen die gebouwd zijn, zijn custom build en dus verschillend. De kracht van de Grouwster Vlet is dat we gehoor geven aan al uw persoonlijke wensen op het gebied van interieur en exterieur. De mogelijkheden zijn ongekend. Doordat we uw wensen verwerken in het schip, ontstaat er een klassieke en unieke boot. De Grouwster Vlet wordt geheel in eigen beheer gebouwd.

Meer dan alleen nieuwbouw

Naast nieuwbouw kunt u bij de Grouwster Vlet ook terecht voor reparatie, onderhoud, berging, bemiddeling en verkoop van diverse motorboot merken. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons dienstenpakket.