Uw persoonlijke wensen

Home Custom made Uw persoonlijke wensen

Alle comfort voor een kort of lang verblijf? Een ruime keuken, een comfortabel bed en een royale douche? Dan is een Grouwster Vlet het juiste schip voor u. Iedere Grouwster Vlet is custom build en van alle gemakken voorzien, precies zoals u het graag wilt zien.

Persoonlijk schip

Wat u thuis heeft, wilt u ook op uw boot. Met de Grouwster Vlet is dat geen probleem. U kunt uw eigen wensen erin leggen. Samen met u geven we invulling aan uw wensen en creëren we een unieke Vlet. Doordat een Grouwster Vlet custom build is door onze jachtbouw, ontstaat een persoonlijk schip met karakter.

Onvergetelijke vaarervaring

Frans bed, ruime keuken, douche, toilet, wasmachine en bovendien veel stahoogte in combinatie met een beperkte doorvaarthoogte. Het kan allemaal. Naast indeling en techniek kan ook het uiterlijk van het interieur naar eigen smaak worden ingevuld. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse houtsoorten, zoals teak, mahonie of kersen. Het eindresultaat is een klassieke en exclusieve Vlet op maat die zorgt voor een onvergetelijke vaarervaring.