Thomasz 50

Home Occasions Thomasz 50

Omschrijving

Het jacht is een éénmotorig,water verplaatsend motorjacht. Constructie is een stalen romp met stalen opbouw. De romp is van het type enkel knik met een rechte spiegel ,waaiersteven en een dooskielconstructie.

Bouwjaar : 2021

Lengte over alles : 14.98

Lengte romp : 14.85

Lengte op waterlijn : 13.33

Diepgang : 1.30

Doorvaarthoogte met gestreken mast : 2.85

Inhoud brandstoftank : 850 liter

Inhoud watertank : 700 liter

Inhoud vuilwatertank : 484 liter

Waterverplaatsing : 22m3

Certificering : CE klasse B

Plaatwerk : vlakbeplating 5mm , zijden romp en opbouw 4mm , dikte van kiel is 5mm

Zwemplateau : geintegreerd in zwemplateau rvs zwemtrap met een neerklapbare deel in het water

Railling : rondom RVS 316 hoogglans gepolijst , ovaal  ,tussenbuis 28mm ,scepters 35mm , midden van jacht is opening in de railling dmv een afsluitbare schuifbuis. Handraillingen op het voordek , zwemplateau en om de kuiprand.

Mast : Hydraulisch klapbaar

Verfsysteem : gehele casco is gestraald tot kwaliteit SA 2.5 , de binnenzijde is gewapperd , 2 componenten verf

Motor : Volvo Penta D3-200 5 cilinder met electronische brandstofregeling en keerkoppeling met een reductie , voltage van de motor is 12V. Top bediening , electronische Volvo . EVC met elektronische sleutel , 2,5 inch paneel , data gekoppeld aan Raymarine scherm.

Schroefasinstallatie : Duplex RVS , 40 mm , lengte ca 188mm , schroefaskoker is van kunststof met een lengte van ca 1280 mm voorzien van rubberen pakkingen , Volvo afdichting , stuw druklager tussen motor en as , 4 blads bronzen schroef

Dynamo : 1x 12V/95ah en 1x 24V/110ah

Isolatie : op de machineschotten en plafond zit 40mm combicell isolatie ,romp pur schuim en machinaal geschuimd

Boegschroef : 24V Vetus 180 kgf ,afstandsbediening

Hekschroef : 24V Vetus 180 kgf , afstandsbediening

Accus : voorschip 2x VMF 230 accus onderhoudsvrij , achterschip 2x VMF 230 accus onderhoudsvrij + 12 stuks 2v/490 ah tractiecellen en hebben een capaciteit van 490 ah bij 24V,eigen centraal vulsysteem voor accubank , startacuus zijn 2x Optima redtop.

Verwarming : Kabola HR 400 verwarmingsketel in elk vertrek bevindt zich radiator of convector , douche en toilet witte handdoekradiatoren , bediening naast stuurstand. De Kabola HR 400tap voorziet tevens in de warmwatervoorziening , in kuip een Eberspacher heteluchtverwarming D4plus met uitstromers in kuip en kuipluik.

Airconditioning : self-contained airco unit type BLDC met een capaciteit van 16.000 BTU met digitaal paneel

Beglazing : stuurhuis type structueel verlijmd isoleerglas met een dikte van 8-6-5 , binnenzijde voorzien van verduisteringsfolie , poorten in roef zijn van het type Rutgerson opgebouwd uit Lexaan met rvs frames en klapbaar naar binnen met horretjes , op roefdak bevinden zich 3 te openen luiken , pui is 3 delig die geheel open te klappen is is van zwarte coating en structueel verlijmd glas , schuifdak is van Webasto uitgevoerd met lexaanpaneel en is electrisch uitgevoerd met verduistering en hor.

Electr.systeem : het 24V systeem bestaat uit een complete installatie tbv de aansturing van alle schakelbare componenten , Victron 24V 5000W combi lader / omvormer / lader , 16 ah walaansluiting met aardlekschakelaar , extra lader voor boeg en hekschroef accus 24V/10ah , scheidingsdiode in walstroom aansluiting, eigen internet met buiten antenne en eigen wifi.

Generator : type Onon 8.0kw uitgevoerd met een aqualift demper en een waterseperator met onderwateruitgang.

Verlichting : ledverlichting ,inbouwspots , led leeslampen ,enkele en dubbele wcd , navigatieverlichting ook led

Lenspomp : voorschip , machinekamer en achterpiek electrische lenspomp

Watersysteem : watersysteem bestaat uit een drinkwaterpomp met een capaciteit van 25 liter/min.

Vuilwatersysteem : afvoer van toiletten gaat naar vuilwatertank en vuilwatertank kan worden geleegd dmv zuigaansluiting aan dek of met ingebouwde pomp die de tank onderwater overboord pompt , ontluchting vind plaats via een geurfilter.

Buitendouche : op het zwemplateau is een inbouwdouche met losneembare doucheslang en warm/koud water

Interieur materialen : kasten en opbergruimtes is een 15mm met dubbelzijdig hpl wit met Eggen notenfineer omkleed , daar waar geen fineer of hpl is zijn het panelen welke zijn bekleed met skai , wanden van natte cel zijn bekleed met hpl , vloer van natte cel zijn voorzien van een polyester vloer , hang en sluitwerk uitgevoerd in chroom hoogglans , afwerking vloeren is met Bolon.

Gastenhut : 2 bedden met lattenbodems en matras van koudschuim materiaal , 1 kast als hangkast , wanden zijn met skai bekleed , plafond gestoffeerd wit , vloer van Bolon ruimte afgesloten dmv draaideur.

Eigenaarshut : frans bed met lattenbodem en matrassen van koud schuim , onder het bed bevindt zich kast mrt 2 lades , aan BB en SB zijde 2 grote kasten , vloer voorzien van Bolon en ruimte wordt afgesloten door draaideur.

Douche/toiletruimte : in douchecel is een thermostatische mengkraan en glijstangset type Grohe, tussen douche en toilet is een glazenwand geplaatst , ruimte wordt afgesloten met draaideur , in toiletruimte bevind zich een glazen waskom met mengkraan uit de wand ,  electrisch toilet is van Planus

Keuken : L-vorm voorzien van LG-HI-Macs werkblad met frontjes van Egger noten , vierkante inbouwspoelbak met mengkraan ,Siemens kookplaat met 4 kookzones , Siemens combi magnetron/oven , inbouw koel/vrieskast type Zanussi 230V , Candy  combi was/droger is aanwezig in berging kuip , tegenover keuken is een dinette.

Salon : SB zijde een buffetkast met tv op lift er tegenover een U-bank met vast gemonteerde tafel , luxe stuurstoel , sturstand is bekleed , vloerluik waaronder een grote bergruimte is , alle ramen en poorten zijn voorzien van blinds.

Radio : in salon een Fusion radio met bluetooth module tbv streaming muziek en 2 stuks 4″speakers in salon , separate zone met 2 speakers in buitenplafond.

Televisie : in salon een LG led smart tv 43″op liftsysteem ontvangst via internet en eigenaars hut is also tv aansluiting.

Kuip en dekken : kuipvloer,gangboorden en zwemplateau zijn voorzien van flexiteek , in kuip electrisch vloerluik waaronder grote bergruimte is , 1 radiator in bergruimte bij was/droogcombinatie , extra koelkastje , grote tafel met RVS hoogglans poten met zwart blad , kuip is afgedekt dmv kuiptent met rvs framewerk , dekwas.

Tankmeting : brandstof,water en vuilwatertank niveau wordt gemeten dmv sensoren waarvan de wardes af te lezen zijn op navigatie instrumenten.

Navigatie instrumenten : 170S instrument tbv snelheid/diepte/roerstand en een 12″touch display Axiom met externe antenne en Goldchart voor het aflezen van SOG,COG en kaart , autopiloot EV-400 met P70R instrument , Quantum 45cm radar , Ray 90 marifoon incl AIS 700 klasse B transponder.

Wissysteem : voorramen 3 heavy-duty ruitenwissers met een rvs paralelarm en wisserblad van 700mm.

Ankerlier en anker : op voordek een electrisch ankerlier type Loftrans Tiger 24V met kettingdiameter van 10mm lengte 30 meter type din 766 gegalvaniseerd ,anker is type poolanker rvs 30kg

Machinekamer : automatische brandblusinstallatie , verwarmd dmv 2x radiators

 

Prijs : Verkocht onder voorbehoud