printlogo

Nieuwe Grouwster Vlet motorboot kopen

De Grouwster Vlet is leverbaar in diverse modellen variƫrend in lengte van 12 tot en met 14,50 meter. Voor het interieur en exterieur zijn de mogelijkheden ongekend. Zo kunt u kiezen voor een Grouwster Vlet met of zonder achterhut en 6 vaste slaapplaatsen zijn geen probleem. Wij ontwerpen en bouwen een Grouwster Vlet die volledig voldoet aan uw wensen.

Solide & complete uitrusting

Een Grouwster Vlet heeft een solide technische uitrusting. Vletten werden oorspronkelijk gebruikt in het reddingswezen. Het schip houdt zich dan ook goed op wild water en droogvallen is geen probleem. De stroomvoorziening kan zo uitgerust worden dat u het comfort heeft zoals u dat thuis heeft. De Grouwster Vlet is dan ook ingericht voor een mooie reis over de Nederlandse en Europese wateren.  

CE-Certificering

De Vletten zijn allemaal CE-gecertificeerd. Afhankelijk van uw wensen kan het schip in categorie B of C gecertificeerd worden.

Categorie B: Ontworpen voor zeereizen bij een mogelijke windkracht tot en met 8 en een mogelijke karakteristieke golfhoogte tot en met 4 meter.

Categorie C: Ontworpen voor de vaart in kustwateren, grote baaien, riviermondingen, meren en rivieren bij een mogelijke windkracht tot en met 6 en een mogelijke karakteristieke golfhoogte tot en met 2 meter.

Download hier de specificaties van de Grouwster Vlet.

Nieuwe Grouwster Vlet motorboot kopen
Grouwster Vlet | Oedsmawei 4 | 9001 ZJ | Grou | Tel. 0566-622410 | Fax 0566-624056 | info@grouwstervlet.nl
KvK 01174017