Oedsmawei 4 9001 ZJ, Grou
Tel.0566-622410 •

Custom build vaarplezier

Veel gestelde vragen Jachtwerf Grou

Veel gestelde vragen Jachtwerf Grou

 

Grouwster Vlet beantwoordt ze voor u

Wanneer mensen bij ons aankloppen voor het eerst, dan hebben ze vaak een aantal vragen al voor ons klaar staan. Daarom vonden we het een goed idee om deze vragen alvast te beantwoorden. Zo scheppen we weer wat meer duidelijkheid in de wereld!

 

Verkopen jullie occasions?

Ja, naast het bouwen, onderhouden en complete refits van Grouwster Vletten en het onderhouden van andere typen boten, houden we ons ook bezig met bootmakelaardij. Alle boten die bij ons rond de jachtwerf in Grou staan, worden door ons onderhouden, tot ze een nieuwe eigenaar hebben. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Dat kan je hier vinden!

 

Hebben jullie vaak rest materialen over?

We hebben altijd wel een stukje hout over of andere dingen wat we uiteindelijk weggooien. Mensen komen langs voor kleine dingen wat zich soms uitbreidt naar complete refit. We staan hier altijd voor open en we staan graag klaar voor iedereen.

 

Ik heb een boot die ik uit het water wil hebben, kunnen jullie me helpen?

Bij onze jachtwerf in Grou, hebben we een botenkraan en boten wagen staan waarmee we alle boten uit het water kunnen takelen en kunnen verplaatsen Je kan altijd binnen komen lopen en ons te vragen of we willen takelen. Dat is geen probleem.

 

Moet ik in het bezit zijn van een Grouwster Vlet voor onderhoud?

Nee wij onderhouden alle merken stalen boten. Deze hoeft dus niet persé een Grouwster Vlet te zijn. Op onze Facebook pagina posten wij met regelmaat updates over bepaalde onderhoudsprojecten. En er zit veel verschil tussen de verschillende type boten! Daarom kan je gerust bij ons langskomen komen zonder in het bezit te zijn van een Grouwster Vlet.

 

Benieuwd naar onze jachtwerf in Grou?

Kom gerust langs en we bespreken de mogelijkheden samen met je door. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie en we vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Je kunt ook van tevoren een afspraak inplannen. Neem contact op via het formulier of bel ons op: 0566-622410. Wij zorgen voor de koffie!